No moim zdaniem Brosz mógł zostać.. ale tak to bywa, odkąd tak jakoś im nie idzie nie chodze na mecze:) ale teraz grają fajnie :):) w piątek taki meczyk był klaska:)
No póki co ciągle czołówka :) Mimo że ostatni meczyk na stadionie był ciężki bo rywal jednak był :) ale remis jest ważny!:) mówi sie trudno że nam walnęli w prawie 90 minucie gola:) ale nawet padający deszcz nie przeszkodził w dobrej grze i kibicowaniu:)
Ostatni meczyk...uuu. bomba nerwów:) pierwsza połowa kiepska gra haotyczna ale druga to byla niezła nerwówka, dla nas i dla floty karny a potem nasze dobicie i wygrana :) miło było popatrzeć:)
Narazie fajnie grają, ale kalendarz rozgrywek nie jest za dobry. Jeszcze ani jednego meczu na wyjeździe z czołówką. W niedziele będzie pierwszy, z Pogonią, zobaczymy jak im tam pójdzie.
No super, jako bardzo wierny kibic Podbeskidzia oglądałem mecz na stronie
marakesch
Wysłany: 2010-11-23, 14:07
Czasem gram Podbeskidziem choć ostatnio mnie trochę zawodzi. nie wiem, czy wystarczy im pary, żeby wejść ligę wyżej. ŁKS wydaje się być na pierwszej pozycji zupełnie niezagrożony, choć układ spotkań na wiosnę będzie miał zdecydowanie gorszy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies stron grupy WEB-COM.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.