Jak widzę te mistrzostwa, to już mam dosyć. Większość zespołów ma problemy z dokładnymi podaniami w okolicach środka boiska, nie wspominając już o dośrodkowaniach, gdzie 2 na 10 jest dokładne.
Najlepsze jest to, że jak do tej pory to najbardziej mi się podobali piłkarze "niemieccy" (Podolski, Klose, Ozil)
Nie wiem, ale albo ja za dużo się spodziewałem po tych mistrzostwach, albo drużyny się muszą dopiero rozgrzać. Oby się to zmieniło.
zdzichu53
Wysłany: 2010-06-15, 14:37
nie narzekaj, tak źle nie jest, jakieś gole padają
Kurcze jednak muszę przyznać, że od drugiej rundy grupowej mecze się zdecydowanie poprawiły. Piłkarze wreszcie więcej się ruszają, lepiej wrzucają piłki.
A właśnie ktoś coś wie nt tych magicznych piłek, które są podobno znowu zwalone?
pytlal
Wysłany: 2010-06-28, 22:20
dużo narzekają, ale sam musiałbym pokopać żeby opisać co w niej nie tak:)
na razie słaby to jest poziom sędziowania
trochę mało bramek
sporo niespodzianek
sex afera w zespole Francji:D
teraz czekamy na półfinalistów
Na chwilę obecną oceniam że Niemcy są najlepszą ekipą w RPA
Wszystko przez to, że zespoły mają krótki okres przygotowania. Tak naprawdę reprezentacje są traktowane po macoszemu, bo najważniejsze są kluby i kasa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies stron grupy WEB-COM.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.